Maak je op voor de zomer, met de Memphis Retro BBQ

Het mooie weer komt er aan en daarmee breekt ook het barbecue seizoen aan. Eet en kook jij ook zo graag buiten, samen met vrienden en familie? De barbecue is hiervoor ideaal. Tijdens een feestje schotel je je gasten in no time een heerlijke maaltijd voor, terwijl je zelf als kok ook gezellig buiten staat. Het bereiden van je culinaire gerechten lukt natuurlijk het beste op een fijne barbecue van goede kwaliteit. Barbecue deze zomer in stijl met de coole Memphis Retro BBQ.

 

Memphis Retro BBQ: unieke uitstraling, hip design en hoogwaardige kwaliteit

Ben je op zoek naar een gasbarbecue die een unieke uitstraling combineert met stijl en kwaliteit? De Memphis Retro BBQ heeft een prachtig, strak design met leuke retrolook en is een plaatje in je tuin. Deze barbecue mag gezien worden. Bovendien zijn de onderdelen van hoge kwaliteit en met zorg gemaakt en gecontroleerd. Zo beschikt deze barbecue over hoogwaardige roestvrijstalen gasbranders, zijbladen en warmhoudrek en is het grillrooster van geglazuurd gietijzer.

 

Voorzien van slimme details en eenvoudig in gebruik

De Memphis Retro BBQ is gebruiksvriendelijk, door de verschillende handige functies. Je hebt uitstekende controle over de temperatuur, doordat de gasbranders los van elkaar en traploos regelbaar zijn, via de knoppen aan de voorkant. Door het krachtige ontstekingssysteem gaan ze bovendien snel aan. Daarnaast bezit deze Memphis Retro BBQ een geïntegreerd warmhoudrek, dat vast zit aan de braadklep. Het handige vetopvangsysteem zorgt voor een gemakkelijke schoonmaak van gelekte vetten. Je kookbenodigdheden kun je tijdens het grillen kwijt op de bladen aan de zijkant. Bovendien is er onder de barbecue, aan de binnenkant van de deur, plaats voor het opbergen van kruiden of keukengerei, in de handige rekjes. De gasfles plaats je onder de barbecue, netjes uit het zicht. Tot slot zorgen de wielen onder de barbecue voor een handige verplaatsing van de Memphis Retro BBQ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>