Ook op koude zomeravonden buiten zitten? Dat kan met een terrashaard

In Nederland zijn niet ontzettend veel zonnige dagen waarbij het later op de avond ook nog een aangename temperatuur is. Echter is juist de avond hét moment bij uitstek om bij te kletsen met je partner of met vrienden. Om te voorkomen dat je de gezellige avond vroegtijdig moet staken of naar binnen moet verhuizen, kun je een terrashaard aanschaffen. Een terrashaard geeft veel warmte af, waardoor je heel wat extra uren buiten kunt zitten zonder het koud te krijgen.

 

Verschillende soorten terrashaarden

Er zijn meerdere soorten terrashaarden verkrijgbaar. De meest verkochte variant is de terrashaard op gas. Dit is een goede optie omdat je zelf de gastoevoer en daarmee de warmte kunt regelen. Ook is het een betaalbare methode, omdat gastanks tegenwoordig helemaal niet meer zo duur zijn. Daarnaast is er nog de terrashaard op hout. Deze kost je iets meer werk, met name om hem op te starten. Ook is er rookvorming, wat sommige mensen misschien vervelend vinden. Een voordeel echter van de terrashaard op hout is dat hij ook dienst kan doen als barbecue. Ook kun je er marshmallows op roosteren, wat natuurlijk wel dat echte buitengevoel geeft.

 

Vele uitvoeringen voor elke tuin

Er zijn verschillende maten en uitvoeringen terrashaarden. In een kleine tuin is een gigantische terrashaard natuurlijk niet heel veilig, dus dan is het verstandig om een terrashaard van klein formaat te kiezen. Ook de uitvoering is een persoonlijke keuze. Zo zijn er terrashaarden met een schoorsteen, doorzichtige terrashaarden, maar ook design terrashaarden met de warmtebron aan de bovenkant van een zuil. Er is dus voor elke tuin een geschikte terrashaard te vinden, zowel wat betreft het formaat als het uiterlijk. Ook de keuze tussen gas en hout is een keuze die gemaakt kan worden, waardoor de terrashaard aan al je wensen zal voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>