Zoey bloempotten uit de Topp-serie

Als je op zoek bent naar een bloempot die groot genoeg is voor bijvoorbeeld een bananenplant, dan is er genoeg te vinden. Maar wil je de keuze uit veel verschillende kleuren die er ook na vorst en regen nog mooi en kleurrijk uit zien, dan kom je al snel bij de Zoey bloempotten uit de Topp-serie terecht. Met een diameter van 65cm of 85cm weet je zeker dat jouw plant genoeg ruimte heeft om te groeien en bloeien. Deze verschillende diameters gaan gepaard met een hoogte van respectievelijk 70cm en 90cm, waardoor de planten goed opvallen maar toch ook weer niet te veel. Zo krijgt de sfeer binnen of buiten je huis meteen een opkikker.


Een Zoey voor iedere situatie


Of je nu een bloempot wilt met een opvallende kleur, zoals oranje of paars, of juist een rustgevende, chique kleur zoals wit, je kunt het bij Ikala krijgen met een Zoey. Op deze manier kun je dus zorgen voor verschillende soorten sfeer. Uiteraard kun je dit zowel binnen als buiten bewerkstelligen, aangezien de Zoey bloempotten niet alleen geschikt zijn voor je woonkamer, maar ook voor je terras. In sommige tuinen lijkt een wat lagere, ronde bloempot nu eenmaal mooier dan een hoge, rechthoekige bloempot.

Een Zoey bloempot is ook bijzonder geschikt als verzamelpot. Door met je plantjes en bloemetjes te knutselen krijg je groene vingers en een mooi resultaat. Je kunt bijvoorbeeld een hoge plant of bloem in het midden van de pot planten, met daaromheen enkele middelgrote planten. Naarmate je dichter naar de rand komt, kun je zorgen voor wat bodembedekkers. Zo doe je het woord ‘plantenbak’ eer aan, met een uniek en door jou samengesteld geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>