Het voorjaar krijgt kleur met tuinkabouters

De lente arriveert

De winter is bijna voorbij en het wordt tijd voor warme zonnestralen, vogels in de bomen en een tuin die weer vol staat met kleurige bloemen en groen gras. We kijken allemaal uit naar de lente en het warmere weer en hopen dat we weer lekker naar buiten mogen om te genieten van het voorjaar. Wij zijn niet de enige die kunnen genieten van het begin van warmere tijden. De tuinkabouters kijken ook ieder jaar uit naar het mooiere weer.

 

Tuinkabouters, niet alleen maar ouderwets en saai

De tuinkabouter klinkt misschien een beetje ouderwets of als een voorwerp die je alleen maar terugziet in de tuin van je opa of oma, of als reliek in een museum. Maar de tuinkabouter is nog steeds een leuke manier om je tuin op te vrolijken en er zit zelfs een prachtige geschiedenis achter deze leuke stenen verschijningen. De tuinkabouter stond vroeger bekend als de beschermer en helper van de natuur. Overdag ziet hij er misschien een beetje saai en rigide uit, maar ’s nachts komt hij tot leven om de tuin te verzorgen en op te laten bloeien. Zeker in het voorjaar kan de tuinkabouter de tuin goed te hulp schieten om ervoor te zorgen dat alles er prachtig en fris uitziet.

Tip: https://www.tuinkaboutershop.nl/tuinkabouters/kabouter-vrouw/

 

Naast zijn baan als helper van de natuur, kan de tuinkabouter zelf ook een toevoeging geven aan de uitstraling en kleurrijke verschijning van de woning en omgeving. Alhoewel de standaarduitvoering van de tuinkabouter de basis kleuren van groen, blauw en rood bevat, zijn er tegenwoordig een heleboel varianten verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos om de kleuren te mixen en uit te breiden en zo een kleurrijke verschijning te laten zien.

Meer: https://www.tuinkaboutershop.nl/tuinkabouters/kleine-kabouters/

 

Eindeloze soorten en maten voor iedereen

Naast de verscheidene kleuren waarin de tuinkabouter te verkrijgen is, is hij er ook in vele verschillende soorten en maten. De tuinkabouter liefhebber is bewust van deze grote mogelijkheid tot collectie en zal vaker kiezen voor de moderne en fraaie exemplaren. De beginneling kan eventueel kiezen voor een standaard variant, voor ze overgaan op de meer extravagante exemplaren. Een kabouter met een emmertje, een kabouter op de schommel, of een kabouter die zijn middenvinger opsteekt. Van schattig en onschuldig, tot speels en ondeugend. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor iedere liefhebber is er een leuke variant om in de tuin te zetten en het voorjaar goed te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>